Τένις

Τσιτσιπάς: «Ξαναέζησα το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον τρόπο που τον επηρέασε η διακοπή στο παιχνίδι με τον Νούνο Μπόρζες, τονίζοντας πως ήταν προετοιμασμένος.

Για το γεγονός ότι η νίκη απέναντι στον Νούνο Μπόρζες ήρθε σε... δύο δόσεις μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την πρόκριση στους «32» του open της Ρώμης.

«Δεν είναι συνηθισμένο να τελειώνεις ένα ματς που δεν έχει τελειώσει, να πηγαίνεις για ύπνο και να πρέπει να συνεχίσεις την επόμενη μέρα. Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δεν νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς, κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ασυνήθιστο, αλλά η ποιότητα ήταν εκεί όταν χρειάστηκε να αποδώσω και τα δύο τελευταία game ήταν μια πολύ καλή μάχη από μέρους μου», ανέφερε αρχικά.

Για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, σχολίασε: «Δεν με πείραξε και πολύ, ως αθλητής πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Συνέβη πριν μερικά χρόνια και απέναντι στον Νόβακ εδώ. Ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα ότι η βροχή ήταν δυνατή, έβρεχε ακόμα και όταν παίζαμε. Ήξερα ότι η πιθανότητα ήταν μικρή, αλλά προσπάθησα να το τελειώσω πριν μας σταματήσουν. Δεν έγινε, έπρεπε να συνεχίσω σήμερα. Ξαναέζησα το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο, για να το οραματιστώ για την επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x