Τένις

Αποσύρθηκε ο Μεντβέντεφ, με Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς στον τελικό της Αστάνα!

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αποσύρθηκε μετά το δεύτερο σετ του ημιτελικού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Αστάνα!

Απρόσμενο ήταν το φινάλε του δεύτερου ημιτελικού του Astana Open ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος είχε πάρει το πρώτο σετ και ο Σέρβος απάντησε στο δεύτερο σετ, ωστόσο μόλις έγινε το 1-1 ο Μεντβέντεφ αποχώρησε από το παιχνίδι, πιθανότατα λόγω τραυματισμού.

Συνεπώς, στον αυριανό (Κυριακή 9/10 - 13:30) τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς -που επικράτησε νωρίτερα 2-1 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ- θα βρει απέναντί του τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στο πρώτο σετ οι δύο παίκτες έφτασαν με ισορροπία στο 2-2, ωστόσο ο Μεντβέντεφ με love game έκανε break για το 3-2. Ο Σέρβος απάντησε αμέσως και ισοφάρισε, όμως ο Ρώσος βρήκε ξανά τη λύση, έκανε νέο break και κράτησε το σερβίς του για το 5-3. Ο Τζόκοβιτς μέιωσε σε 5-4, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μεντβέντεφ από το 6-4.



Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο. Ο Τζόκοβιτς πήρε το πρώτο game και έφτασε κοντά σε break στο δεύτερο, όμως ο Μεντβέντεφ τον σταμάτησε. Οι δύο παίκτες κράτησαν με σχετική ευκολία το σερβίς τους και έφτασαν στο τάι μπρέικ, όπου το ματς πήρε ξανά φωτιά.



Ο Μεντβέντεφ ξεκίνησε με break και ο Τζόκοβιτς του απάντησε δυναμικά παίρνοντας τους τέσσερις επόμενους πόντους (4-1). Ο Ρώσος ισοφάρισε σε 5-5, με τον Νόλε να τον σταματάει και να φτάνει σε set point στο 6-5. Ο Μέντβέντεφ ισοφάρισε με break, αλλά ο Τζόκοβιτς πήρε τους δύο επόμενους πόντους και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Αμέσως μετά ο Μεντβέντεφ προσέγγισε τον αντίπαλό τους και ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το ματς, αφήνοντάς τον άναυδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x