Τένις

Εύκολα τον Ντιμιτρόφ ο Τσιτσιπάς και τώρα… Αλκαράθ!

Ούτε που ίδρωσε! Αποδεικνύοντας ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, ο Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει (2-0) του Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στους «8» που θα αντιμετωπίσει απόψε τον Αλκαράθ.

Συνεχίζει… καυτός ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στη Βαρκελώνη! Ο Έλληνας τενίστας δεν είχε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα κόντρα στον Ντιμιτρόφ, αφού ακόμα και στις δύσκολες στιγμές είχε καταπληκτικές αντιδράσεις και έφτασε στη νίκη με 2-0 (6-1, 6-4) στη φάση των «16» του Open της Βαρκελώνης.

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «8» είναι το παιδί-θαύμα, ο μόλις 18 ετών Κάρλος Αλκαράθ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει απόψε και όχι πριν από τις 19:00.

Το ματς

Κανονικό περίπατο πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρώτο σετ, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτησή του μόλις από το πρώτο γκέιμ, καθώς με δύο break έφτασε στο 3-0 και υπερασπιζόμενος και το σέρβις του έκανε με συνοπτικές διαδικασίες το 4-0. Μόνο τότε κατάφερε να πάρει το πρώτο του γκέιμ ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κάνοντας το 4-1, ωστόσο η τύχη του πρώτου σετ είχε ήδη κριθεί, με τον Τσιτσιπά να διαμορφώνει εύκολα το 5-1 και με νέο break to 6-1.

Η εικόνα του δεύτερου σετ δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Ο Ντιμιτρόφ μπήκε πολύ πιο πεισμωμένος, καθώς άρχισε με break, όμως ο «Στεφ» είχε την ψυχραιμία και τη συγκέντρωση να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο (1-1), ενώ όταν ο Βούλγαρος έφτασε σε δεύτερο σπάσιμο του σέρβις του Τσιτσιπά (2-3), ο Έλληνας πρωταθλητής είχε άμεση απάντηση (3-3). Οι δύο τενίστες συμβάδιζαν με όπλο το σέρβις τους (5-4) με τον Τσιτσιπά να τελειώνει το ματς με break, χάρη στο δώρο του Ντιμιτρόφ, που υπέπεσε σε διπλό λάθος στον τελευταίο πόντο του παιχνιδιού.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x