Τένις

Ήττα στο μικτό διπλό για Τσιτσιπά και Παπαμιχαήλ από τον Καναδά

Στην τελευταία θέση του 1ου γκρουπ με έναν βαθμό τερμάτισε η Ελλάδα στο Hopman Cup, αφού ηττήθηκε από τον Καναδά και στο μεικτό διπλό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην τελευταία θέση του 1ου γκρουπ, με έναν βαθμό τερμάτισε η Ελλάδα, στο Hopman Cup, στο Μπάρι της Ιταλίας, καθώς ηττήθηκε από τον Καναδά και στο μεικτό διπλό.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκαν σε αγώνα ενός σετ με 6-4 από τους Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Ο Καναδάς είχε ήδη προκριθεί στον τελικό, αφού προηγήθηκε με 2-0 της Ελλάδας, πριν από το μεικτό διπλό, με αποτέλεσμα να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο οι Τσιτσιπάς/Παπαμιχαήλ.

Ο Καναδάς κατέλαβε την πρώτη θέση με 6 βαθμούς (6-0). Ακολούθησε η Ισπανία με 2 (2-4) και Ελλάδα με 1 (1-5).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x