Τένις

Τσιτσιπάς: «Πολύ γαλανόλευκο το στάδιο στο Σίδνεϊ, τυχαίνει να είναι το αγαπημένο μου χρώμα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νιώθει σαν στο σπίτι του όταν παίζει στο Σίδνεϊ, όπως τόνισε μετά τη νίκη του επί του Ντίεζ στο United Cup.

Το έντονο γαλανόλευκο χρώμα που αντίκρισε στις κερκίδες σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του επί του Στίβεν Ντίεζ, που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Ελλάδα στη συνέχεια του United Cup.

Αρχικά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ζήτησε ησυχία από τον κόσμο, κάνοντας τη χαρακτηριστική χειρονομία, αφού δεν μπορούσε να ακούσει τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Στη συνέχεια τους ευχαρίστησε για τη στήριξη, τονίζοντας τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

«Σίδνεϊ και Αθήνα δεν διαφέρουν πολύ αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνω να παίζω τένις εδώ, υπάρχει πολύ γαλανόλευκο χρώμα στο στάδιο, που τυχαίνει να είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Σας ευχαριστώ πολύ, ας συνεχίσουμε έτσι, έχουμε ακόμα πολύ τένις μπροστά μας και θα είναι μια μεγάλη μάχη απόψε».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αγωνίστηκε χθες στο μονό, καθώς ήταν ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του, όμως σήμερα έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σχετικά με αυτό, είπε:

«Γενικά είμαι επιθετικός παίκτης, δεν ξέρω πόσο περισσότερο επιθετικός μπορώ να γίνω. Σήμερα ήταν ένα καλό δείγμα, αλλά πάντα αναζητώ περισσότερα και θέλω να έχω περισσότερη αξιοπιστία στο παιχνίδι μου. Είμαι ανοιχτός σε κάθε στοιχείο που μπορώ να προσθέσω στο παιχνίδι μου, ενώ πιστεύω πως και το γεγονός ότι παίζω στην Αυστραλία μου δίνει μια επιπλέον ενέργεια»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x