Τένις

Έτοιμοι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη και όλο το ελληνικό τιμ για το United Cup

Πανέτοιμοι είναι οι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη, αλλά και η ελληνική ομάδα για το νεοσύστατο United Cup.

Πανέτοιμη για διάκριση στο νεοσύστατο United Cup που διεξαχθεί στο Περθ της Αυστραλίας είναι η ελληνική ομάδα, της οποίας θα ηγηθούν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε όμιλο με αντιπάλους τους Βέλγιο και Βουλγαρία και αποτελείται από τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη, τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ και τα αδέλφια Σαπφώ και Στέφανο Σακελλαρίδη.

Η πρεμιέρα της ελληνικής ομάδας θα γίνει τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (29/12), με αντίπαλο τη Βουλγαρία. Αρχικά, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Ιζαμπέλα Σινίκοβα (06:00) και στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (08:00).

«Έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο έπαθλο. Έχω μεγάλη πίστη στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας. Νιώθω ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στο καλύτερες στιγμές της με παρτενέρ τον Έλληνα πρωταθλητή, στο Hopman Cup 2019, λέγοντας: «Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας μου. Δεν φτάσαμε στον τελικό, αλλά ήμασταν πολύ κοντά. Θα έλεγα ήμασταν άτυχοι με το σύστημα βαθμολόγησης».

Τον λόγο πήρε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, αναφέροντας πως «αισθάνομαι λίγο επιπλέον ευθύνη, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα, με τόσο καλούς παίκτες. Πραγματικά ανυπομονούμε να βοηθήσουμε στην επίτευξη του στόχου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x