Τένις

Άνετα στους «8» του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-3, 6-3 του Ντιέγκο Σβάρτζμαν και πήρε την πρόκριση για τους «8» του open του Σινσινάτι.

Με... περίπατο πήρε την πρόκριση για τους «8» του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε 6-3, 6-3 του Ντιέγκο Σβάρτζμαν.

Ο Έλληνας τενίστας δεν άφησε περιθώρια στον Αργεντινό και καταθέτοντας πάθος στο κορτ πήρε άνετα την πρόκριση σε 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στο πρώτο σετ μπήκε εντυπωσιακά και με δύο μπρέικ προηγήθηκε 4-0. Ο Σβάρτζμαν «έσβησε» το ένα και σταμάτησε νέα προσπάθεια του Τσιτσιπά για μπρέικ, κάνοντας το 5-3. Δεν κατάφερε, όμως, να τον σταματήσει από το 1-0 με 6-3.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε νωρίς μπρέικ και στο δεύτερο σετ για το 2-1 και προηγήθηκε στη συνέχεια με 5-2. Ο Σβάρτζμαν σταμάτησε δύο ματς πόιντ του Τσιτσιπά και μείωσε σε 5-2, όμως ο 23χρονος τελείωσε το ματς με νέο μπρέικ για το 6-3.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά είναι ο νικητής της αναμέτρησης Κόρντα-Ίσνερ.

Σε λίγες ώρες (σίγουρα μετά τις 12:00), πάντως, θα επιστρέψει στο κορτ, όπου θα αγωνιστεί στο διπλό με τον Χόλγκερ Ρουν απέναντι στους Ολυμπιονίκες Μέκτιτς και Πάβιτς.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x