Τένις

Με αντίπαλο τον Φριτζ στον… δρόμο για το τρίτο ο Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτζ για να προκριθεί στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο και να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τρίτου σερί τίτλου του στο Μονακό.

Τον Τέιλορ Φριτζ θα αντιμετωπίσει σήμερα (Μ. Παρασκευή 14/4) ο Στέφανος Τσιστιπάς στα προημιτελικά του Μasters στο Μόντε Κάρλο, με το πρώτο σερβίς να αναμένεται μετά τις 14:00.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θέλει να συνεχίσει τη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου του στη διοργάνωση, όπου μετράει δώδεκα σερί νίκες και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του 25χρονου Αμερικανού.

Η πορεία του Τσιτσιπά στο Μονακό ξεκίνησε… ξεκούραστα, αφού πέρασε bye από τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο αποσύρθηκε ο Μπόνζι. Από τους «16» πέρασε με άνετη νίκη επί του Χάρι (6-3, 6-4) σε μία ώρα και 34 λεπτά.



Ο Φριτζ, από την άλλη, έχει δυσκολευτεί περισσότερο για να φτάσει ως τους «8» . Πέρασε και αυτός bye από τον πρώτο γύρο και στη συνέχεια επικράτησε 7-6 (10), 6-2 του Σταν Βαβρίνκα. Στους «16» πανηγύρισε μεγάλη ανατροπή με 4-6, 6-4, 6-1 επί του Γιούρι Λεχέτσκα και τσέκαρε το εισιτήριο για τη μάχη με τον Τσιτσιπά.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα βρει μπροστά του έναν εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ και Γιάν-Λέναρντ Στρουφ, που θα αναμετρηθούν στις 12:00.

Ο Τσιτσιπάς έχει το απόλυτο των νικών απέναντι στον Φριτζ, στις τρεις μεταξύ τους συναντήσεις. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν στο Laver Cup το 2019, ενώ την ίδια χρονιά ο Τσιτσιπάς επικράτησε 7-6(3), 6-3 στη φάση των «32» στο Masters του παρισίου.

Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά πέρυσι στους «16» του Αυστραλιανού open, όπου ο Έλληνας τενίστας επικράτησε δύσκολα (4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x