Τένις

Ο Στρουφ σταμάτησε τον Τσιτσιπά στο Χάλε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Γερμανό, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, μένοντας εκτός συνέχειας από τον 2ο γύρο του τουρνουά του Χάλε.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε.

Ο Έλληνας τενίστας παρουσιάστηκε κατώτερος της περίστασης και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Γερμανό και νούμερο 41 στην παγκόσμια κατάταξη, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, κάνοντας 12 περισσότερα αβίαστα λάθη από τον αντίπαλό του και μένοντας εκτός από τον 2ο γύρο του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε τον αγώνα ιδανικά, με love game, αλλά ο Στρουφ ήταν εκείνος που κατάφερε να κάνει πρώτος break, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-2, ενώ στη συνέχεια προστάτευσε το σερβίς του και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.



Παρόμοιο και το δεύτερο σετ, όσον αφορά την εξέλιξή του, με τον Γερμανό να κάνει ξανά το break στο πέμπτο game και με τον Στέφανο να πλησιάζει μέχρι το 4-3 και το 5-4. Ωστόσο, δεν κατάφερε να σπάσει ούτε μία φορά το σερβίς του Στρουφ, γνωρίζοντας τελικά την ήττα-αποκλεισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x