Τένις

Τσιτσιπάς: «Τα έδωσα όλα, πολύ σημαντική η ανατροπή στο τάι μπρέικ για την ψυχολογία μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ώθηση που του έδωσε ο τρόπος που πήρε το πρώτο σετ στο τάιμ μπρέικ στον προημιτελικό του Αστάνα Open.

Για τη σημασία της κατάκτησης του τάι μπρέικ του πρώτου σετ κόντρα στον Χούμπερτ Χούρκατς μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του στον προημιτελικό του Αστάνα Open.

«Στις περισσότερες από αυτές τις καταστάσεις δεν ήμουν εκείνος που είχε την τύχη να σερβίρει, αλλά κατάφερα να παλέψω και να επιστρέψω», είπε σχετικά με τα πέντε σετ πόιντ του αντιπάλου του. «Ήταν πολύ σημαντικό ψυχολογικά που κατάφερα να κερδίσω αυτό το τάι μπρέικ, έχοντας αφήσει το σώμα μου στο γήπεδο και δείχνοντας μαχητικό πνεύμα. Ήταν πολύ καλή στιγμή. Μου άνοιξε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο σετ, πήρα αυτό το μπρέικ που έψαχνα και αυτό μου έδωσε μεγάλη ανακούφιση, αφού είχα προσπαθήσει τόσο πολύ».

Όσο για τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, τον Αντρέι Ρούμπλεφ; «Σίγουρα είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους μου. Χτυπάει την μπάλα πολύ δυνατά. Θα συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου, θα προετοιμαστώ καλά γιατί έχω έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο αύριο», ανέφερε ο 24χρονος τενίστας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x