Τένις

Τσιτσιπάς: «Το θέλω πραγματικά πάρα πολύ και είμαι έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω»

Αποφασισμένος να κατακτήσει το τρόπαιο στο τουρνουά του Ρότερνταμ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο ημιτελικό κόντρα στον Λεχέτσκα.

Δηλώσεις μετά το τέλος της νίκης στον ημιτελικό του τουρνουά στο Ρότερνταμ με αντίπαλο τον Γίρι Λεχέτσκα, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τονίζοντας πως θέλει πάρα πολύ να κατακτήσει το τρόπαιο και είναι έτοιμος να δώσει το κάτι παραπάνω για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

«Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε. Το θέλω πραγματικά πάρα πολύ και είμαι έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω ώστε να καταφέρω κάτι καλό αυτή την εβδομάδα».

Για την αναμέτρηση με τον Λεχέτσκα:
«Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να διατηρήσει αυτό το επίπεδο έντασης, κάνοντας αυτό το παιχνίδι και σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα. Το σερβίς του που είναι μεγάλο όπλο και η πρώτη μπάλα που μπορεί και διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά, βρίσκοντας τις γωνίες του γηπέδου. Δεν είχαμε πολλές εναλλαγές μέσα στο παιχνίδι και ήταν πολύ απότομο ματς. Το στυλ παιχνιδιού του έχει να κάνει πολύ με τη χώρα από την οποία προέρχεται και η μεγαλύτερη δυσκολία σήμερα ήταν να ανταπεξέλθω και να προσαρμοστώ σ' αυτό το απότομο παιχνίδι του».

Για το γεγονός ότι έχει ηττηθεί σε επτά τελικούς σε τουρνουά ATP 500 και αν αυτό τον αγχώνει:
«Όχι, δεν με αγχώνει. Οι τελικοί με ενθουσιάζουν, είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι και μέρος σε κάθε τουρνουά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x