Τένις

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στο Πεκίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 6-4 από τον Νίκολας Τζάρι και ολοκλήρωσε πρόωρα το ταξίδι του στο open του Πεκίνου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, ηττήθηκε 6-4, 6-4 από τον Νίκολας Τζάρι και αποχαιρέτησε πρόωρα το China open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι και είχε έντονα νεύρα, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει πρόωρα το 500άρι τουρνουά που γίνεται στο Πεκίνο.



Ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που έφτασε πρώτος σε break point στο δεύτερο game του παιχνιδιού, όμως ο Τζάρι το έσβησε μετά από λάθος επιστροφή του Έλληνα τενίστα. Ο Χιλιανός χάλασε τις ισορροπίες, κάνοντας το break για το 5-4 και χωρίς ιδιαίτερη πίεση σέρβιρε για το σετ, κάνοντας το 1-0 με 6-4.







Ο εκνευρισμός του Τσιτσιπά ήταν έντονος στο δεύτερο σετ. Παρότι ξεκίνησε με love service game, ο Τζάρι ανέβασε ρυθμό και έφτασε στο break για το 3-2, με τον Έλληνα τενίστα να ξεσπάει στη ρακέτα του.

Ο ρυθμός άρχισε να ανεβαίνει ξανά στο φινάλε, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ξανά απειλεί με break που δεν ολοκλήρωσε, αφού ο Χιλιανός με δυνατό σερβίς έκανε το 5-3.



Στη συνέχεια έφτασε σε δύο ματς πόιντς που σταμάτησε ο Τσιτσιπάς για το 5-4, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να μείνει στη διεκδίκηση του σετ, αφού ο Τζάρι έκανε το 6-4 με love game.



Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από το τουρνουά στο Πεκίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στοχεύει σε ανασύνταξη, προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα στο 1000άρι τουρνουά της Σαγκάης, όπου θα κυνηγήσει κρίσιμους πόντους για την πρόκριση στα ATP Finals.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x