Τένις

Τζόκοβιτς: «Δεν ήξερα πολλά για τον Νάρντι, του αξίζουν συγχαρητήρια»

Ο Τζόκοβιτς έβγαλε το καπέλο στον 20χρονο Νάρντι μετά την ήττα-σοκ που υπέστη στο Indian Wells.

Ο αποκλεισμός του Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, από τον Λούκα Νάρντι, Νο 123, αποτέλεσε αναμφισβήτητα την «βόμβα» του Indian Wells και εξέπληξε τους πάντες. Ούτε ο ίδιος ο Σέρβος δεν μπορούσε να πιστέψει τον αποκλεισμό του από τον 20χρονο Ιταλό, παρ’όλα αυτά, τον παραδέχτηκε και προχώρησε στην αυτοκριτική του, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στον νεαρό.

«Του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά στο 3ο σετ έπαιξε απίστευτο τένις. Δεν ήξερα πολλά γι' αυτόν αλλά έχει καλά στοιχεία, ειδικά το forehand από τη βασική γραμμή. Είναι ταλαντούχος και κινείται πολύ καλά. Εμεινα έκπληκτος με το δικό μου επίπεδο που ήταν πραγματικά πολύ κακό. Έτσι συμβαίνει, αν έχεις μια πολύ κακή μέρα και ο άλλος πολύ καλή, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για μένα», τόνισε ο Σέρβος και πρόσθεσε:

«Θα αναλύσω το τι συνέβη και θα συνεχίσω. Παίζω λιγότερα τουρνουά και είμαι πιο επιλεκτικός στις επιλογές μου, οπότε δεν είναι καλό το αίσθημα όταν φεύγεις νωρίς από ένα μεγάλο τουρνουά. Είχα να παίξω πέντε χρόνια εδώ και ήθελα να τα πάω καλά, αλλά δεν τα κατάφερα. Έπρεπε να τα πάω καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x