Τένις

Τζόκοβιτς: «Δεν μετανιώνω που έχασα τα τουρνουά στις ΗΠΑ επειδή δεν έχω εμβολιαστεί»

Στο γεγονός ότι δεν μετανιώνει για το γεγονός ότι έχασε τα τουρνουά στις ΗΠΑ επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, στάθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Για το ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στα τουρνουά που διεξάγονται στις ΗΠΑ (Indian Wells, Maiami Open) επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τόνισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του, αφού προτιμά να σκέφτεται το μέλλον και να μην κοιτάζει το παρελθόν, προσθέτοντας ότι ελπίζει να αλλάξει κατάσταση στη χώρα ενόψει του US Open.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος:

«Δεν μετανιώνω. Έμαθα από τη ζωή ότι οι τύψεις σε κρατούν μόνο πίσω και σε κάνουν να ζεις στο παρελθόν. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Επίσης, δεν θέλω να ζω πάρα πολύ στο μέλλον. Θέλω να είμαι στο παρόν, αλλά φυσικά να σκέφτομαι και το μέλλον, να δημιουργήσω ένα καλύτερο μέλλον».

«Ταυτόχρονα, είναι συνειδητή η απόφαση που πήρα και ήξερα ότι πάντα υπήρχε η πιθανότητα να μην παίξω. Είναι η τρέχουσα κατάσταση που ελπίζω να αλλάξει αργότερα φέτος για το US Open. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τουρνουά για μένα σε αμερικανικό έδαφος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x