Τένις

Τζόκοβιτς: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά σέβομαι την απόφαση»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε απογοητευμένος για την απόφαση να του απαγορευτεί η παρουσία στην Αυστραλία, αλλά και πως σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου να απελαθεί.

Αποδέχτηκε την απόφαση κυβέρνησης και δικαστηρίου να απελαθεί από την Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά είπε πως θα συνεργαστεί με τις αρχές και θα προσπαθήσει να ανακάμψει.

«Θα πάρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να ανακάμψω, πριν κάνω περαιτέρω δηλώσεις. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την απόφαση απόρριψης της αίτησής μου σχετικά με την ακύρωση της βίζας μου, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να παίξω στο Αυστραλιανό Open. Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρχές σχετικά με την αναχώρησή μου από την Αυστραλία», τόνισε ο 33χρονος.

«Νιώθω άβολα που ήμουν το επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω τώρα να γίνει το παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπώ. Εύχομαι στους παίκτες, στους διαιτητές, στους εργαζόμενους, στους εθελοντές και τους φιλάθλους τα καλύτερα για το τουρνουά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου, τους υποστηρικτές μου, τους θαυμαστές μου και τους συμπατριώτες μου για τη διαρκή στήριξη. Ήσασταν πηγή δύναμης για εμένα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x