Τένις

Τζόκοβιτς: «Είναι σε φανταστική φόρμα o Τσιτσιπάς»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς η εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Σέρβος τενίστας επέλεξε να εκθειάσει με αυτόν τον τρόπο τον νεαρό Έλληνα, λίγο μετά τη νίκη του για τα προημιτελικά του open της Ρώμης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Τσιτσιπά:
«Πολλά μπορείς να πεις για αυτό το ματς. Νιώθω ότι παίξαμε δύο ματς και όντως το κάναμε. Χθες ήταν καλύτερος και ξεκίνησε καλά και σήμερα, όμως κατάφερα να μείνω ψύχραιμος και να πετύχω μπρέικ στις κρίσιμες στιγμές».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Η υποστήριξη του κόσμου ήταν απίστευτη, είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό. Λίγη τύχη, λίγη πνευματική δύναμη και σωστή τακτική. Ένα χτύπημα, όχι ένας πόντος, ένα χτύπημα καθόρισε τον νικητή».

Για τον Έλληνα τενίστα: «Έπρεπε να προσπαθήσω πολύ, αλλά πάντα πίστευα στη νίκη. Είναι σε φανταστική φόρμα, κέρδισε το Μόντε Κάρλο, πήγε στον τελικό της Βαρκελώνης. Σήμερα οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, η μπάλα είχε ψηλότερη αναπήδηση, χθες ήταν αργές οι συνθήκες και λασπωμένο το γήπεδο. Ήταν πιθανότατα το δυσκολότερο ματς της σεζόν για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x