Τένις

Τούμπαρε τον Κατσάνοφ και περιμένει... Τσιτσιπά στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-1 σετ του Κατσάνοφ, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros και περιμένει τον νικητή του Τσιτσιπάς-Αλκαράθ.

Τούμπαρε εύκολα τον Κατσάνοφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros ο Νόβακ Τζόκοβιτς (3-1 σετ)!

Ο «Νόλε» έμεινε πίσω με 1-0 σετ, αλλά στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα του και είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ρώσο τενίστα. Πλέον, περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τσιτσιπάς-Αλκαράθ.

Ο Κατσάνοφ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο game κατάφερε να κάνει το break και να πάρει προβάδισμα με 3-2. Στη συνέχεια άντεξε στην τεράστια πίεση του Σέρβου και έκλεισε το πρώτο σετ με 6-4. Με την ψυχολογία με το μέρος του, ο Ρώσος τενίστας δεν δέχθηκε κανένα «σπάσιμο» του σερβίς του στο δεύτερο σετ, το οποίο οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Τζόκοβιτς έδειξε πως δεν αστειεύεται και με το επιβλητικό 7-0 έκανε το 1-1 στα σετ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο «Νόλε» ήταν ασταμάτητος. Δύο break ήταν αρκετά στο τρίτο σετ για να το ολοκληρώσει με το υπέρ του 6-2 για το 2-1. Στο 4ο σετ, έκανε νωρίς το break για το 2-1 και μπορεί ο Κατσάνοφ να το πήρε πίσω για το 4-4, αλλά ο Σέρβος απάντησε άμεσα για το 5-4, ενώ υπερασπίστηκε το σερβίς του για το 6-4 και το 3-1, παίρνοντας τη νίκη και το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x