Τένις

«Ίδρωσε» αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Νταβίντοβιτς Φόκινα ο Τζόκοβιτς

Παρότι δυσκολεύτηκε και χρειάστηκε δύο tie break κόντρα στον μαχητικό Νταβίντοβιτς Φόκινα, ο Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-0 σετ (7-6, 7-6, 6-2) και προκρίθηκε στους 16 του Roland Garros!

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Νταβίντιβιτς Φόκινα με 3-0 σετ (7-6, 7-6, 6-2) ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «16» του φετινού Roland Garros!

Ο Σέρβος... ίδρωσε και χρειάστηκε περισσότερες από τρεις ώρες αγώνα και δύο tie break για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αργεντινού, ο οποίος παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός και κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια.

Χέρι-χέρι οι δύο παίκτες στο πρώτο σετ, με τον Νταβίντοβιτς Φόκινα να κάνει το break για το υπέρ του 6-5 και τον Τζόκοβιτς να απαντά με δικό του break για το 6-6, ενώ στο tie break ο Σέρβος επικράτησε με 7-4, κάνοντας το 1-0.

Παρόμοια η εικόνα του ματς και στο δεύτερο σετ, με συνεχόμενα break των δύο παικτών και κανέναν να μην καταφέρνει να πάρει προβάδισμα δύο game. Μετά το 6-6, ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με 4-1 στο tie break, ο Νταβίντοβιτς Φόκινα απάντησε περνώντας μπροστά με 5-4, αλλά το νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη δεν έχασε την ψυχραιμία του και επικράτησε με 7-5, για το 2-0 στα σετ!

Όσο για το 3-0, έγινε με σαφώς περισσότερη άνεση από τον Τζόκοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εμφανή κούραση του αντιπάλου του και «κλείδωσε» τη νίκη με 6-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x