Τένις

Αεράτος Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο του Australian Open, αποκλείστηκε ο Μάρεϊ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 7-6(7), 6-3, 6-4 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open. Αποχαιρέτησε ο ηρωικός Άντι Μάρεϊ με ήττα από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Δεν μασάει από τραυματισμούς ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας επιβλήθηκε 7-6(7), 6-3, 6-4 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού open.

Ο Νόλε δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, δείχνοντας πως πονάει στο αριστερό πόδι, που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, χρειάστηκε πάλι ιατρικό τάιμ άουτ στο τέλος του πρώτου σετ.

Από κει και πέρα, όμως, ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στην άνετη επικράτηση. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ, ο οποίος προκρίθηκε με νίκη επί του Μπενζμάν Μπονζί με 7-6(7), 6-1, 6-1.

Ο Άντι Μάρει ολοκλήρωσε την πορεία του στη φετινή διοργάνωση μετά από έναν ακόμα τρομερό μαραθώνιο. Ο 35χρονος Βρετανός ηττήθηκε 6-1, 6-7(7), 6-3, 6-4 από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, μετά από τρεις ώρες και 22 λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x