Τένις

Τζόκοβιτς: Πιθανή η απέλασή του για ψέμα στη φόρμα που συμπλήρωσε φτάνοντας στην Αυστραλία

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της απέλασης του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία για ψευδή στοιχεία στη φόρμα που συμπλήρωσε φτάνοντας στη χώρα. Μάλλον ούτε σήμερα η απόφαση της κυβέρνησης.

Το θρίλερ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται. Ο Σέρβος τενίστας μετά τη δικαστική απόφαση για ακύρωση ανάκλησης της βίζας του κυκλοφορεί ελεύθερος στη Μελβούρνη και μάλιστα άρχισε προπονήσεις εν όψει της έναρξης του Αυστραλιανού Open (17/1). Ωστόσο η συμμετοχή του εκεί παραμένει ανοιχτή, καθώς είναι πιθανή ακόμη η απέλασή του από τη χώρα με κυβερνητική απόφαση.

Όπως αναφέρεται από το Υπουργείο Μετανάστευσης της Αυστραλίας, ο αρμόδιος Υπουργός Άλεξ Χοκ εξακολουθεί να «ζυγίζει» τα δεδομένα και πιθανώς να μην αποφασίσει ούτε εντός της ημέρας για το αν θα απελαθεί από τη χώρα ο 34χρονος τενίστας.

Μάλιστα, πέρα από το ζήτημα ότι είναι ανεμβολίαστος, ο «Νόλε» φέρεται να έχει ένα ακόμη δεδομένο εναντίον του. Λέγεται πως έχει αναφέρει ψευδή στοιχεία στη φόρμα που συμπλήρωσε φτάνοντας στην Αυστραλία, καθώς έγραψε πως δεν ταξίδεψε πουθενά τις 14 μέρες που προηγήθηκαν του ταξιδιού του στη χώρα. Ο Τζόκοβιτς ταξίδεψε, όπως αναφέρεται, από την Ισπανία στην Αυστραλία στις 22 Δεκεμβρίου. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν στα social media φωτογραφίες του να παίζει τένις στις 25 Δεκεμβρίου στη Σερβία με τον συμπατριώτη του παίκτη του χάντμπολ Πέταρ Τζόρτζιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x