Τένις

Η Χάλεπ κέρδισε την προσφυγή στο CAS και επιστρέφει άμεσα στα κορτ!

Η Σιμόνα Χάλεπ κέρδισε την έφεσή της στο CAS, το οποίο μείωσε την ποινή της για ντόπινγκ στους 9 μήνες από τα 4 χρόνια, και πλέον η Ρουμάνα τενίστρια μπορεί να επιστρέψει άμεσα στα κορτ!

Μετά από μία... κόλαση που διήρκεσε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, η Σιμόνα Χάλεπ ξαναβρήκε το χαμόγελό της!

Η 32χρονη Ρουμάνα τενίστρια, άλλοτε Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού 4 ετών από κάθε αθλητική δραστηριότητα τον Σεπτέμβριο του 2023, καθώς, τον Οκτώβριο του 2022 είχε βρεθεί θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η Χάλεπ, που έχει στο ενεργητικό της μία κατάκτηση του Γουίμπλεντον και μία του Ρολάν Γκαρός, αναμενόταν να μείνει εκτός κορτ μέχρι τον Οκτώβριο του 2026, καθώς είχε τεθεί ήδη εκτός δράσης έντεκα μήνες πριν και το διάστημα αυτό υπολογίστηκε στην ποινή.

Παρ' όλα αυτά, τα πάντα άλλαξαν σήμερα, καθώς, η ίδια κέρδισε την έφεση που είχε ασκήσει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), το οποίο μείωσε την ποινή της για ντόπινγκ από 4 χρόνια σε μόλις 9 μήνες!

Δεδομένου ότι η έμπειρη τενίστρια σταμάτησε τον Οκτώβριο του 2022 λόγω του ζητήματος αυτού, μπορεί πλέον να θεωρηθεί ότι εξέτισε την τιμωρία της και επίσημα μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Κάπως έτσι, η Σιμόνα Χάλεπ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να επιστρέψει ξανά στα κορτ και τα μεγάλα διεθνή τουρνουά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x