Τένις

Χάνει τους Ολυμπιακούς ο Τιμ

Ούτε ο Ντομινίκ Τιμ θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και θα ακολουθήσει το δρόμο του Ράφα Ναδάλ.

Δε θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός τενίστας, Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, δεν νιώθει αγωνιστικά έτοιμος να συμμετάσχει στη «γιορτή» του παγκόσμιου αθλητισμού σε περίπου ένα μήνα και αποφάσισε να κατέβει μόνο στο Γούιμπλεντον σε μερικές μέρες και όχι στην ιαπωνική πρωτεύουσα, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στα social media του.

«Μετά από συζήτηση με την ομάδα μου, αναλύσαμε την κατάσταση και κατέληξα στην πολύ δύσκολη απόφαση να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Για μένα, όπως και για όλους τους αθλητές, η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και η εκπροσώπηση της χώρας μου είναι μια τεράστια τιμή, που κάνει την απόφαση αυτή δυσκολότερη.

Ωστόσο, το 2021 δεν ξεκίνησε όπως περίμενα και δε νιώθω έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο Τόκιο. Τις δυο τελευταίες εβδομάδες προπονούμαι σκληρά και αρχίζω να βελτιώνομαι στη φυσική μου κατάσταση και στη συγκέντρωσή μου. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά τις επόμενες εβδομάδες, να δώσω το καλύτερο που μπορώ στο Wimbledon και να συνεχίσω τις προπονήσεις με την ελπίδα να μπορέσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο US Open.

Εύχομαι σε όλη την αυστριακή αποστολή για το Τόκιο τα καλύτερα. Είμαι νέος και ελπίζω να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Αυστρία στους Ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι», ανέφερε ο νικητής του περυσινού US Open.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x