Μαχητικά Αθλήματα

Ο Τεόφιμο Λόπες δεν δέχθηκε την ήττα του - «Είμαι νικητής, είδατε όλοι»

Ο Τεόφιμο Λόπες δεν δέχθηκε την ήττα του αμφισβητώντας την απόφαση των κριτών.

Την ήττα του από τον Γιώργο Καμπόσο δεν αποδέχθηκε ο Τεόφιμο Λόπες στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ματς και την αναγγελία της απόφασης των κριτών. Ο Αμερικανός ανέφερε ότι εκείνος ήταν ο νικητής των δύο τελευταίων, και κρίσιμων γύρων, ξεχνώντας πως έπαιζε με σχισμένο φρύδι, και ανέφερε ότι όλοι είδαν το αποτέλεσμα.

««Είναι φοβερός μαχητής (ο Καμπόσος), αλλά όλοι ξέρουν πως κέρδισα απόψε. Ο διαιτητής σήκωσε το δικό μου χέρι , κέρδισα σήμερα. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας, εγώ νίκησα», στεκούμενος στην αντίδραση αυτού και του διαιτητή όταν ακούστηκε το «παραμένει αήττητος» (σσ προφανώς μη γνωρίζοντας ότι αήττητος είναι και ο Καμπόσος).

«Στο τέλος της ημέρας ήμουν εδώ, το έκανα αυτό, και θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό και όλους όσους ήρθαν στο στάδιο. Δεν είναι ότι δεν ξέρω να χάνω. Αποδέχομαι τις νίκες μου, όπως και τις ήττες μου. Στο τέλος της ημέρας είμαι πραγματικός πρωταθλητής, ήρθα εδώ και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας, εγώ είμαι αληθινός σε όσα λέω. Είμαι ο ‘Takeover’, δεν σταματάμε, πάμε μόνο μπροστά. Σας αγαπώ όλους, κέρδισα αυτόν τον αγώνα», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο δυνατό overhand που δέχθηκε στο τέλος του πρώτου γύρου.

«Σκέφτηκα καλό χτύπημα. Ώρα να ξυπνήσω και να κάνω αυτό που πρέπει. Είναι αυτό που είναι. Είναι πυγμαχία. Ξέρω πως σκέφτονται, εγώ κέρδισα απόψε, εσείς το ξέρετε, σας αγαπώ. Δεν θεωρώ πως ήταν ένα κοντινό ματς μπαίνοντας στους δύο τελευταίους γύρους. Για μένα επικράτησε στο ματς με 10-2. Πήρα 10 γύρους εγώ και δύο ο Καμπόσος», τόνισε για να προκαλέσει την αντίδραση του Καμπόσου.

«Φίλε έχεις λίγο παραισθήσεις με αυτά που λες. Έχω τις ζώνες και κέρδισα τον αγώνα πεντακάθαρα. Δες το ματς. Αλλά εγώ ήρθα εδώ και έπαιξα με σεβασμό. Προχώρα φιλε. Αν θες το κάνουμε ξανά μέσα στην Αυστραλία με 80.000 κόσμο», ανέφερε ο Ελληνοαυστραλός.

«Αυτή την στιγμή θέλω να επιστρέψω πίσω στην οικογένειά μου και στον γιο μου που γεννήθηκε 11 μέρες πριν. Λυπάμαι για όλους όσους τους απογοήτευσα. Είμαι ακόμα εδώ, όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο, πιστεύω στον Θεό», απάντησε ο Λόπες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x