Γενικά

Τεσσάρων ημερών το Europe Youth πινγκ πονγκ Λουτρακίου

Αντίστροφη μέτρηση για το διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ μικρών ηλικιών του Λουτρακίου, που είναι ενταγμένο στην εναρκτήρια χρονιά των Europe Youth της ETTU.

Το διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ μικρών ηλικιών του Λουτρακίου θα διεξαχθεί στην υπέροχη τουριστική πόλη της Κορινθίας από την Τετάρτη 25 έως το Σάββατο 28 Οκτωβρίου κι, ανεξάρτητα από τη μικρή ανταπόκριση των ξένων χωρών, σηματοδοτεί μία καλή και ξεχωριστή στιγμή υπό την έννοια ότι η Ελληνική Ομοσπονδία αναλαμβάνει οργανωτικά τέτοιο event μετά από πολλά χρόνια.

Το Οπεν αφορά σε αθλητές και αθλήτριες της Ευρώπης έως 13 κι έως 15 ετών και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού και του διπλού. Μετά από ορισμένες ακυρώσεις των τελευταίων ημερών αναμένεται να συγκεντρώσει 37 αγόρια και κορίτσια από τρεις χώρες κι η μικρή συμμετοχή είναι και ο λόγος που διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμά του.

Αρχίζει κανονικά μεθαύριο Τετάρτη και θα τελειώσει το προσεχές Σάββατο και όχι την Κυριακή, που είχε προγραμματιστεί αρχικά. Τόπος διεξαγωγής το κεντρικό γυμναστήριο του Sport Camp, εγκαταστάσεις που μετά από πολλά προπονητικά καμπ θα φιλοξενήσουν πρώτη φορά κι αγώνες στο άθλημα.

Εκτός από την Ελλάδα θα έχουν αθλητές στο Λουτράκι η Γεωργία κι η Δανία. Τις δύο πρώτες ημέρες θα γίνει το ομαδικό με μικτές ομάδες και τις δύο επόμενες το απλό και το διπλό.

Οι αγώνες αρχίζουν την Τετάρτη στις 09:00 με τον ενιαίο όμιλο του ομαδικού Under 13 και στις 11:30 θ’ ακολουθήσει το ξεκίνημα σε ανάλογο όμιλο του ομαδικού Under 15. Οι πρωτιές θα κριθούν την Πέμπτη στις 16:30.

Την Παρασκευή θα μπουν πρώτοι στα τραπέζια (09:00) οι παμπαίδες για τα γκρουπ του απλού. Στις 09:25, θα έρθει η σειρά των παγκορασίδων, στις 09:50 των παίδων και στις 10:40 των κορασίδων, πάντα για την πρώτη φάση του απλού.

Στις 18:00 της ίδιας ημέρας θ’ αρχίσουν και τα διπλά, όπου εφαρμόζεται αμέσως το «νοκ άουτ» σύστημα. Στις 09:00 θ’ αρχίσουν κι οι αγώνες της τέταρτης και τελευταίας ημέρας. Πρώτα με ματς για τη 16άδα της Under 15 αγοριών. Διαδοχικά, έρχονται τα επόμενα παιχνίδια των ταμπλό σε όλες τις κατηγορίες.

Οι τελικοί των ατομικών αγωνισμάτων έχουν προγραμματιστεί για τη βραδινή ενότητα. Στις 18:45 στα διπλά Under 13 σε αθλητές και αθλήτριες, στις 19:15 στα διπλά Under 15, στις 19:45 στο απλό των Under 13 σε αγόρια και κορίτσια και στις 20:15 στο απλό των Under 15.

Στη «Iakovou Hall» θα είναι το προπονητήριο των αγώνων και θ’ ανοίξει την Τρίτη. Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει η κλήρωση των ατομικών αγωνισμάτων, ενώ στο ομαδικό απλά θα γίνει γνωστή η σειρά των αγώνων στα ενιαία γκρουπ. Εκεί, όπου πέραν της Γεωργίας και της Δανίας, θυμίζουμε ότι θα έχουν συμμετοχή δύο ελληνικές ομάδες του παιδικού και τρεις του παμπαιδικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x