Γενικά

Την έβδομη θέση πήραν στη Φινλανδία Μαδέσης και Φωτιάδου

Με τον πιο «γλυκό» τρόπο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η ελληνική παρουσία στο διεθνές Οπεν πινγκ πονγκ της Φινλανδίας που φιλοξενήθηκε για τέσσερις ημέρες στο χιονισμένο Κισικάλιο.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης κι η Χρυσή Φωτιάδου επικράτησαν στα τελευταία ματς διαβάθμισης στο απλό και κατέκτησαν την ιδιαιτέρως τιμητική έβδομη θέση στο διεθνές Οπεν πινγκ πονγκ της Φινλανδίας.

Στους αγώνες, που έγιναν ταυτόχρονα και σε διπλανά τηλεοπτικά τραπέζια, ο πρώτος επικράτησε στα πέντε σετ με μίνι ανατροπή από 1-2, ενώ η Φωτιάδου πέρασε απόλυτα το παιχνίδι της στα τρία σετ.

Σε καθιερωμένο Οπεν με μεγάλη συμμετοχή και καλό αγωνιστικό επίπεδο οι συνολικά πέντε διεθνείς μας έδωσαν πολλά και χρήσιμα τεστ και πέτυχαν υψηλά πλασαρίσματα.

Θυμίζουμε ότι η Μαλαματένια Παπαδημητρίου ήρθε 11η στο απλό γυναικών, ενώ την πρώτη μέρα ο Στάθης Μανωλόπουλος κι ο Μαδέσης είχαν τερματίσει στις θέσεις 9-16 της ηλικιακής κατηγορίας αθλητών Under 21.

Χωρίς να υπολογίζουμε κάποια άνευ αγώνα, ο Μαδέσης έδωσε 15 ματς στη Φινλανδία, ο Μανωλόπουλος 12, ο Κοσμάς 11, η Φωτιάδου 10 κι η Παπαδημητρίου 9 κι αυτό είναι πολύ ουσιαστικό σε τουρνουά που περιλάμβανε μόνο ένα αγώνισμα.

Στο απλό ανδρών και το παιχνίδι για τις θέσεις 7-8, ο Μαδέσης έκαμψε την Κυριακή 3-2 σετ τον Λετονό Ντάνιελ Κογκάνς (12-10, 9-11, 4-11, 11-7, 11-5).

Στην αντίστοιχη αναμέτρηση για το απλό γυναικών, η Φωτιάδου νίκησε με 3-0 σετ την Ολλανδέζα Ντορμπίλα Γιοργκουσέσκα (11-6, 11-8, 11-8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x