Γενικά

Το No Finish Line Athens επιστρέφει

Είναι γεγονός. Το No Finish Line Athens, o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος στην Ελλάδα και τον κόσμο, επιστρέφει δυναμικά το 2021.

Το φετινό No Finish Line Athens θα διεξαχθεί Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου -3 Οκτωβρίου 2021, πάντα με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή ενισχύοντας την «Ένωση Μαζί για το Παιδί».

Μπορεί η πανδημία να εμπόδισε τη διεξαγωγή του NFL Athens το 2020 και να είχαμε τη διεξαγωγή μόνο του Virtual Run, αλλά μετά από τις τρεις πρώτες άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις, η πέμπτη έκδοση του No Finish Line Athens είναι έτοιμη να «σπάσει» όλα τα ρεκόρ σε συμμετοχή και προσφορά και να δικαιώσει την αγάπη του κόσμου, που «αγκάλιασε» από την πρώτη χρονιά με ιδιαίτερη θέρμη τη διοργάνωση.

Το No Finish Line Athens δεν αλλάζει ούτε ως φιλοσοφία, ούτε ως αγώνας και θα επαναληφθούν όλα τα αγωνίσματα των προηγούμενων ετών, παράλληλα με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Αυτό που αλλάζει είναι ο τόπος διεξαγωγής, καθώς μεταφέρεται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, όπου, λόγω της πολύ μεγαλύτερης έκτασης, αποτελεί εγγύηση ότι θα τηρηθούν με ασφάλεια και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο από κάθε περιοχή της Αττικής.

Στο No Finish Line, οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x