Μαχητικά Αθλήματα

Το ερχόμενο Σάββατο το UFC 215

Στις 9 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα η κορυφαία διοργάνωση μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ), όπου οι μάχες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα προβλέπονται συναρπαστικές.

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η main card του UFC 215 που θα λάβει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου, στο «Rogers Place» στο Έντμοντον της Αλμπέρτα, στον Καναδά.

Αρχικά, στο main event της διοργάνωσης ο Ντιμίτριους Τζόνσον θα βρεθεί αντιμέτωπος στο οκτάγωνο με τον Ρέι Μποργκ, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην κατηγορία flyweight(από 57 κιλά και κάτω).

Επίσης, ένας ακόμη πολυαναμενόμενος αγώνας είναι εκείνος ανάμεσα στις Αμάντα Νούνες και Βαλεντίνα Σεβτσένκο για την κατηγορία bantamweight των γυναικών(από 57 έως 61 κιλά), με την πρώτη να θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν από μερικούς μήνες, αλλά αναβλήθηκε λόγω τραυματισμού της Βραζιλιάνας πρωταθλήτριας.

Τη main card της διοργάνωσης συμπληρώνουν ο αγώνας ανάμεσα σε Νέιλ Μάγκνι και Ράφαελ Ντος Άνιος , εκείνος ανάμεσα στους Ιλίρ Λατίφι και Τάισον Πέδρο και αυτός μεταξύ των Τζέρεμι Στέφενς και Γκίλμπερτ Μελέντεζ.

Πριν το κυρίως «μενού» της διοργάνωσης θα προηγηθούν διάφοροι αγώνες, για να «ζεσταθεί» κατάλληλα το κοινό. Αναλυτικά τα ζευγάρια των μαχητριών και των μαχητών που θα αγωνιστούν πριν από τις αναμετρήσεις της main card, είναι:

Σάρα ΜακΜάν - Κέτλεν Βιέιρα
Χένρι Κεχούντο - Ουίλσον Ρέις
Σάρα Μόρας - Άσλι Έβανς-Σμιθ
Γκάβιν Τάκερ - Ρικ Γκλεν
Μιτς Κλαρκ - Άλεξ Ουάιτ
Λουίς Ενρίκε - Αρχάν Μπουλάρ
Κέιχαν Τζόνσον - Αντριάνο Μάρτινς

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x