Mini Football

Το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς!

Το 9ο Ν’JOY UNI-Basket πλέον ξεκίνησε και επισήμως!

Ο Μάης είναι ο μήνας που η διοργάνωση αρχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά και φέτος. Περισσότεροι από 800 φοιτητές – λάτρεις της σπυριάρας – έδωσαν το παρόν στην 1η αγωνιστική (η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί) και γέμισαν τα κλειστά γήπεδα του Δήμου Καλλιθέας με το γνωστό εδώ και σχεδόν 1 δεκαετία ενθουσιασμό και συναγωνισμό τους.

Το αγωνιστικό επίπεδο ποικίλει: Αγωνίζονται από ιδιαίτερα γνωστοί παίχτες της Α1, της Α2 και της Β Εθνικής, μέχρι παίχτες Δ ΕΣΚΑΝΑ και ΕΣΚΑ αλλά πάρα πολλοί παίχτες που δεν έχουν δελτίο σε κάποια ομάδα και απλά με την παρέα τους από τη σχολή ασκούν το άθλημα που λατρεύουν σε μία διοργάνωση με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά στους φοιτητές μας! Άλλωστε δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για εκείνους...

Απλή απογείωση! Ο Δήμος Καλλιθέας και συγκεκριμένα ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου, στέκονται για 2η χρονιά αρωγοί σ’αυτή τη σπουδαία προσπάθεια και έτσι έθεσαν στην υπηρεσία της "μπασκετικής" νεολαίας τα μεγάλα κλειστά γήπεδα της περιοχής (Εσπέρου, Εθνικής Αντίστασης και Λάμπρου Κατσώνη).

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-Basket!

Τέλος, για 2η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες & τον κόσμο του N’JOY UNI-Basket σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει ΞΑΝΑ την Πρωταθλήτρια Ομάδα μέσα από την δωροθεσία του. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στη Λίμνη Πλαστήρα το www.kinthia.gr και στο Ναύπλιο το www.alexandros-hotel.net.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x