Γενικά

Το σόου του Οβτσάροφ για τον πόντο της χρονιάς!

Ήταν το ματς μπολ στην αναμέτρηση με τον Σταύρο Βρεττάκο. Ο Γερμανός Ολυμπιονίκης σερβίρει κι αμέσως δείχνει ότι θέλει να μετατρέψει τον επίλογο σε... σόου.

Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι, έτσι κι αλλιώς, ένα θεαματικό άθλημα και ο τεράστιος Ντιμίτρι Οβτσάροφ, που κοσμεί φέτος την ελληνική Α1, προσφέρει απλόχερα ξεχωριστές στιγμές στο κοινό με τα χτυπήματά του. Την Κυριακή 07/01, στο φινάλε αγώνα του εναντίον του Άρη Νικαίας, ο άσος του Ολυμπιακού με τις κορυφαίες παγκόσμιες διακρίσεις είχε... έμπνευση ν' απομακρυνθεί από το τραπέζι και να χαρίσει, μαζί με τον εξαιρετικό Έλληνα αντίπαλό του, ίσως και τον πόντο της χρονιάς!

Ήταν το ματς μπολ στην αναμέτρηση με τον Σταύρο Βρεττάκο. Ο Γερμανός Ολυμπιονίκης σερβίρει κι αμέσως δείχνει ότι θέλει να μετατρέψει τον επίλογο σε... σόου. Δίνει ύψος στην μπάλα, ο αθλητής του Άρη καταλαβαίνει την... τάση και μετέχει κατευθείαν με τη δική του ποιότητα στην προσφορά θεάματος! Κάνει διαδοχικά καρφιά, ο Οβτσάροφ τα γυρίζει με λόμπες ακόμα και βγαίνοντας από τα παραβάν και μετά επιστρέφει εντός και καρφώνει ο ίδιος! Ήταν ένας καταπληκτικός, ένας τρομερός πόντος με την υπογραφή του πρωταθλητή Ευρώπης και κατόχου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έκανε μάλιστα, και η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) σχετική ανάρτηση στα δικά της social media. Εκθείασε τον Ντίμα (όπως είναι το παρατσούκλι του) και σχολίασε ότι... άλλαξαν παράμετροι του παιχνιδιού....

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x