Μαχητικά Αθλήματα

Ο Τομ Χάρντι κέρδισε τουρνουά jiu-jitsu!

Ο γνωστός ηθοποιός, Τομ Χάρντι συμμετείχε σε τουρνουά jiu-jitsu καταφέρνοντας μάλιστα να αναδειχθεί και νικητής.

Λάτρης των μαχητικών αθλημάτων και όχι μόνο είναι ο Τομ Χάρντι. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, είναι ενεργός λαμβάνοντας μέρος και σε παιχνίδια. Χθες έλαβε μέρος σε ένα τουρνουά για το αγαπημένο του jiu-jitsu, καταφέρνοντας να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

«Ο Τομ είναι ένας τρομερός τύπος και πολύ καλό παιδί. Όλοι τον αναγνώρισαν, αλλά εκείνος δεν είχε πρόβλημα, ήταν αρκετά χαρούμενος για τη συμμετοχή του και μάλιστα δέχθηκε να βγάλει φωτογραφίες σε όλους όσοι τον είδαν και του το ζήτησαν. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη έκπληξη για όλους, μία ευχάριστη έκπληξη», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου του τουρνουά.

Τομ Χάρντι: Έπαιξε και κέρδισε τουρνουά jiu-jitsu

Όπως έγινε γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 45χρονος πια, Τομ Χάρντι επιλέγει να λάβει μέρος σε ένα τουρνουά τέτοιο. Είχε συμβεί και στο παρελθόν, πριν περίπου έναν μήνα, όταν είχε εμφανιστεί, είχε κερδίσει και πάλι την πρώτη θέση στην κατηγορία του και είχε προσφέρει και χρήματα για μια ΜΚΟ που συγκεντρώνει χρήματα για στρατιωτικούς που έχουν σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα από την υπηρεσία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x