Μαχητικά Αθλήματα

Βασίλης Τόπαλος: «Δεν πείθομαι ότι το αιμάτωμα είναι από πτώση» λέει ιατροδικαστής

Για την υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Τόπαλου μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, δηλώνοντας δύσπιστος για το ενδεχόμενο το αιμάτωμα στο κεφάλι του να προήλθε από πτώση.

Για την υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Τόπαλου μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Εμένα για το υποσκληρίδιο αιμάτωμα να σας πω την αλήθεια δεν με πείθει η πτώση από ύψος και δη στο πλαίσιο ενός λιποθυμικού (επεισοδίου). Πρέπει να δούμε λίγο τις συνθήκες της πτώσης, το ύψος από το οποίο έπεσε, αν χτύπησε, πώς χτύπησε, γιατί συνήθως στα λιποθυμικά επεισόδια να ξέρετε ότι προηγείται μια ζάλη, μια συμπτωματολογία που προειδοποιεί τον ασθενή ότι θα λιποθυμήσει. Συνεπώς οι πτώσεις αυτές δεν είναι τόσο σφοδρές όσο με ένα συγκοπτικό επεισόδιο στο οποίο ασθενής χάνει ακαριαία τις αισθήσεις του. Συνεπώς, μια τέτοια κάκωση θα πρέπει να ψαχτεί νομίζω πιο βαθιά για το πώς προκλήθηκε.

Πρέπει να δούμε και τις κακώσεις των μαλακών μορίων γιατί δεν μπορεί με τέτοια κάκωση να εμφανίζεται αυτόνομη χωρίς να υπάρχει κάποια συνοδός βλάβη στο κρανίο. Όλα αυτά θα εξεταστούν και θα βγει ένα συμπέρασμα για το πώς εντέλει προκλήθηκε αυτή η αιμορραγία
»» ανέφερε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να είχε ήδη κάτι ο αθλητής, που επιδεινώθηκε από ένα χτύπημα, απάντησε: «Απ’ όσο ενημερώνομαι μιλάμε για ένα οξύ αιμάτωμα. Συνεπώς δεν μπορούμε να πάμε πολύ πίσω στο χρόνο για να βρούμε τη στιγμή της πρόκλησης»
Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x