Γενικά

Τουρνουά Feeder Βουλγαρίας: Ήττα αυτή τη φορά στα επτά σετ για Σγουρόπουλο

Οι παραδόσεις είναι για να "σπάνε" και, ενώ ο Γιάννης Σγουρόπουλος έδειχνε ανίκητος στους αγώνες, που πήγαιναν στα επτά σετ, ήταν νομοτελειακό ότι κάποια στιγμή θα γνώριζε την ήττα.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος έδωσε πολύ δυνατή αναμέτρηση το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Γάλλο, Λίλιαν Μπαρντέ, για τους «64» του απλού ανδρών στο τουρνουά πινγκ πονγκ Feeder της Βουλγαρίας. Βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε ισάριθμες και τελικά κάμφθηκε με την ελάχιστη διαφορά στο έβδομο σετ (9-11). Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγωνίσματος και είδε να «σπάει» και η ζηλευτή του παράδοση τα τελευταία χρόνια με τις διαδοχικές νίκες σε κάθε ματς, που κρινόταν με σκορ 4-3.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε γενικά η ελληνική παρουσία στο Παναγκιουρίστε. Μετείχαν ακόμα οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Τάσος Ρηνιώτης και Ελισάβετ Τέρπου.

Ο 22χρονος, νούμερο 184 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη, ήταν απευθείας στο κυρίως ταμπλό και είχε στόχο ένα καλό πλασάρισμα. Ήξερε, βεβαίως, ότι με βάση το υψηλό επίπεδο των αγώνων μπορούσε από τον πρώτο γύρο να συναντήσει υψηλά εμπόδια και αυτό έγινε με τον Γάλλο (Νο 280), ο οποίος αποτελεί αξιόλογο αντίπαλό του από την ηλικιακή κατηγορία των παίδων.
Το ματς ήταν αμφίρροπο από την αρχή και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κανένα σετ δεν έκλεισε με μεγάλη διαφορά, κρίσιμο ήταν το πέμπτο, που πήγε στην παράταση.

Ο Ελευσίνιος άσος είχε καλή αντίδραση και στις τρεις φορές που έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ στο τελευταίο σετ άρχισε με 2-0 μπροστά. Αργότερα υπήρξε ισοπαλία 5-5, αλλά ο Μπαρντέ ξέφυγε με 9-5 και αργότερα έφτασε στα τρία ματς μπολ με 10-7. Έτσι, ήρθε φυσιολογικά μία οριακή ήττα (7-11, 11-8, 7-11, 11-8, 11-13, 11-8, 9-11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x