Στίβος

Αναγκάζουν τον Τραΐκοβιτς να προπονείται στο… υπόγειο πάρκινγκ του ΓΣΠ για να μη χαλάσει το χορτάρι!

Φοβερά πράγματα στην Κύπρο, με τον κορυφαίο αθλητή της χώρας, Μίλαν Τραΐκοβιτς, να προπονείται στο… υπόγειο πάρκινγκ του ΓΣΠ για να μη χαλάσει το χορτάρι!

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο, ο στίβος βιώνει τραγικές καταστάσεις!

Ο κορυφαίος αθλητής της χώρας, Μίλαν Τραΐκοβιτς, αναγκάζεται -όπως καταγγέλλει ο προπονητής του- να κάνει προθέρμανση στο… υπόγειο πάρκινγκ του ΓΣΠ, γιατί οι άνθρωποι του γηπέδου φοβούνται μη χαλάσει το χορτάρι!

Μιλάμε για έναν αθλητή, πρωταθλητή Ευρώπης στον κλειστό στίβο και τα 60μ. εμπ. το 2019, αλλά και φιναλίστ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Ο ίδιος, λοιπόν, αλλά και το υπόλοιπό γκρουπ του προπονητή Αντώνη Γιαννουλάκη, κάνουν προθέρμανση στο τσιμεντένιο υπόγειο πάρκινγκ του γηπέδου.

Το ζέσταμα, ωστόσο, γίνεται με λινά παπούτσια, που δεν μπορούν να προκαλέσουν ζημιά, οι άνθρωποι του γηπέδου, παρ' όλα αυτά, δεν τους αφήνουν να μπουν στο γήπεδο, γιατί την Πέμπτη παίζει εκεί η Ομόνοια με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Και όλα αυτά ενώ ο Τραΐκοβιτς προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού!

Γράφει στα social media ο κ. Γιαννουλάκης: «Προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Ζέσταμα στο πάρκινγκ του ΓΣΠ γιατί στο χορτάρι αν κάνει ζέσταμα ο Μίλαν με τα λινά παπούτσια θα το χαλάσει… Καμία βοήθεια, καμία κατανόηση. Ο στίβος όσες επιτυχίες και να φέρει είναι ο φτωχός συγγενής. Δικαιολογίες πολλές, αλλά κουραστήκαμε. Όλα για το ποδόσφαιρο και την κονόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x