Γενικά

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση στο πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού

Νέα ενίσχυση για τα τμήματα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού την Τρίτη, αφού ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή των Λορέν Κοβά, Ιάσονα Κορδούρτη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Αγγελάκη.

Με τρεις αθλητές ενισχύθηκε την Τρίτη το ανδρικό τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, αφού ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Λορέν Κοβά και Ιάσονα Κορδούτη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Αγγελάκη.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λαρέν Κοβά για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα πινγκ πονγκ του "τριφυλλιού", καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γάλλο Λορέν Κοβά.

Ο 24χρονος αθλητής, που έχει αγωνιστεί στη Μονπελιέ, δείχνει πολλά θετικά στοιχεία και θεωρείται ένας από τους αξιόμαχους παίκτες στη χώρα του.

Ο δεξιόχειρας επιθετικός βρίσκεται στην 663η θέση στον κόσμο και αναμένεται να βοηθήσει το σύλλογο.

Ο Κοβά σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε πως: Είναι σημαντική στιγμή για μένα που έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη φήμη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω, από την πλευρά μου, να προσθέσω όλα τα θετικά μου στοιχεία και να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιάσονα Κορδούτη για το πινγκ πονγκ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Ιάσονα Κορδούτη.

Ο 20χρονος αθλητής έχει αρκετές διακρίσεις και ξεκίνησε την καριέρα από τον ΟΑ Χανίων, αγωνίστηκε και στον Ίφιτο Πατρών, έχοντας κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κορδούτης έχει αγωνιστεί στο Euro Mini Champs της Γαλλίας και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Κορδούτης τόνισε πως: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό. Έχει μεγάλη ιστορία στο άθλημα ο σύλλογος και είναι τιμή μου να είμαι μέλος του και να "πολεμήσω" για τους στόχους του».

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Αγγελάκη για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Σημαντική ανανέωση για το τμήμα πινγκ πονγκ του ΠΑΟ, καθώς εντάχθηκε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου ο Κώστας Αγγελάκης.

Ο 24χρονος διεθνής αμυντικός συνεχίζει να φοράει το αγαπημένο του "τριφύλλι" και θα ενισχύσει την ομάδα του ΠΑΟ για τη φετινή χρονιά.

Ο Αγγελάκης έχει πλούσιες "παραστάσεις" και έχει αγωνιστεί σε σημαντικά πρωταθλήματα, όπως είναι αυτά της Γαλλίας, της Πολωνίας και της Γερμανίας, με τελευταίο του σταθμό την πολωνική Ζάμος.

Σε δήλωσή του, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό του 2020 δήλωσε πως: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και φέτος στον Παναθηναϊκό και θα αγωνιστώ με την ομάδα τη νέα χρονιά. Ελπίζω να είναι μια χρονιά με υγεία για όλους και γεμάτη με αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x