Στίβος

Αποκλεισμός για Τζένγκο, αλλά το μέλλον της ανήκει

Στην πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η 20χρονη Ελίνα Τζένγκο έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και αποκλείστηκε από τον τελικό του ακοντισμού, το μέλλον, ωστόσο, της ανήκει!

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Ελίνα Τζένγκο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον τελικό του ακοντισμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Η Ελληνίδα αθλήτρια άρχισε τον αγώνα με μία μέτρια βολή, στέλνοντας το ακόντιο στα 55.44μ., ακολούθησε η δεύτερη στα 57.12μ., ενώ η τρίτη και τελευταία της βολή ήταν αρκετά χαμηλή και την έβγαλε άκυρη. Τερματίζοντας, έτσι, στη 10η θέση στο πρώτο προκριματικό γκρουπ, τέθηκε εκτός τελικού.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαρίωφ, να θυμίσουμε, κατέχει τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση με 65.40μ. και την κορυφαία στο γκρουπ της (πρώτο), ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας φαίνεται πως την επηρέασε. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως για την Τζένγκο, που ανήκει στην Team Future της bwin, ήταν η πρώτη της μεγάλη διοργάνωση, λίγο πριν συμπληρώσει τα 20 της χρόνια! Έχει ήδη δύο μετάλλια σε διοργανώσεις της κατηγορίας Κ20, καθώς και συμμετοχές φέτος σε κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης και ακολουθεί, φυσικά, το Ευρωπαϊκό.

Μπορεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να μην της «βγήκε» η μεγάλη βολή, αλλά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού στίβου και το μέλλον είναι μπροστά της.





Θυμηθείτε και το εκπληκτικό 65.40μ. στο μίτινγκ της Οστράβας πριν από λίγο καιρό, που της έδωσε τα «εισιτήρια» για το Παγκόσμιο του Όρεγκον και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x