Γενικά

Πρώτος αθλητής σε κέρδη στην ιστορία ο Τζόρνταν-Πού βρίσκονται Ρονάλντο και Μέσι

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο αθλητής με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών. Δείτε τη λίστα.

Τη λίστα με τους αθλητές που είχαν τα περισσότερα έσοδα στη διάρκεια της καριέρας τους, όχι μόνο από την αθλητική τους δραστηριότητα, αλλά και από εμπορικές συμφωνίες ή άλλες επιχειρηματικές δράσεις, δημοσιεύει η ιστοσελίδα Sportico.com.

Ο Μάικλ Τζόρνταν καταλαμβάνει την κορυφή με κέρδη 2,25 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα μόνο το 6% αυτών προέρχεται από τα χρήματα των συμβολαίων του με Μπουλς και Γουίζαρντς.

Στη λίστα ακολουθούν τρεις αθλητές του γκολφ (!), οι Τάιγκερ Γουντς, Άρνολντ Πάλμερ και Τζακ Νίκλαους. Πρώτος ποδοσφαιριστής στη λίστα, αλλά μόλις πέμπτος στο σύνολο, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με έσοδα 1,07 δισεκατομμυρίου.

Έκτος είναι ο πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ (1,04 δις), ο ΝΒΑερ Λεμπρόν Τζέιμς (1,01 δις), ο Λιονέλ Μέσι (980 εκατ.), ο θρύλος της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ (979 εκατ.) κι ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ (971 εκατ.).

Στο Top 25 βρίσκονται ακόμη οι Ντέιβιντ Μπέκαμ (Νο 12), Κόμπι Μπράιαντ (Νο 13), Σακίλ Ο’ Νιλ (Νο 14), Μάικ Τάισον (Νο 16), Κέβιν Ντουράντ (Νο 19), Λιούις Χάμιλτον (Νο 20) και Νεϊμάρ (Νο 21). Στη λίστα δεν βρίσκεται καμία αθλήτρια.

Τζόρνταν: Πρώτος αθλητής σε κέρδη στην ιστορία
Τζόρνταν: Πρώτος αθλητής σε κέρδη στην ιστορία
Τζόρνταν: Πρώτος αθλητής σε κέρδη στην ιστορία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x