Mini Football

«Υγεία, καλή τύχη και επιτυχίες»!

Μια χρονιά που έφυγε με δράση και μία χρονιά που προαναγγέλλει συναρπαστικά ματς και συγκινήσεις!

Το Total UNI-League ξεκινά και πάλι μετά τις διακοπές των γιορτών και δύο από τις νέες ομάδες που έχουν μπει δυναμικά στη διοργάνωση μας αποκάλυψαν την αίσθηση που τους άφησε το ξεκίνημα του θεσμού, ενώ έστειλαν και τις ευχές τους!

Ο Περικλής Ρόμπης από την Θεσσαλονίκη συμμετέχει με τους Florina Street και μας μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά και τη ¨δίψα” της ομάδας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις του νέου έτους: “Ανυπομονούμε για την πορεία μας στο 2016. Κάναμε προπονήσεις μέσα στις γιορτές στη Φλώρινα και θέλουμε έτσι να έχουμε καλή παρουσία μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η διοργάνωση μας αρέσει πάρα πολύ. Μπορεί να ξεκινήσαμε με ήττα, αλλά στη συνέχεια η νίκη μας με μεγάλο σκορ μας έδειξε ότι η δυναμική μας βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε ως στόχο τα ημιτελικά και το πέρασμα στον τελικό γιατί έχουμε καλή ομάδα και ξέρουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε”.

H ΝΙΚΟΝ αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς από το 2007 μέχρι σήμερα έχει γεμίσει τους πρώτους σκόρερς, MVPs κτλ με ψηφιακές μηχανές ώστε να μην χάνουν στιγμή από τις στιγμές που... λατρεύουν να ζουν!

Όσον αφορά τις ευχές του για το νέο έτος, ο Περικλής δίνει το κεντρικό νόημα του θεσμού: “Εύχομαι καλή τύχη, διασκέδαση και επιτυχία στις ομάδες. Να πάνε καλά στους αγώνες και να χαρούν τη συμμετοχή τους!”.

Το Total έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand ελληνικού γιαουρτιού που αγαπήθηκε όσο λίγα από ολόκληρο το αθλητικό κοινό με το οποίο συνδέεται πλέον άρρηκτα μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού αθλητικού φοιτητικού θεσμού.

Ο Νομικός Ζαχαρίου από την ομάδα Γίβεντα στη διοργάνωση του Ρεθύμνου μοιράστηκε μαζί μας την φετινή πρώτη εμπειρία από το Total UNI-League και παράλληλα μας έδειξε γιατί φέτος το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλότερο:
“Η πρώτη μας, πολύ καλή εμπειρία ως ομάδα μας δείχνει ότι το Total UNI-League είναι μία πολύ καλά οργανωμένη διοργάνωση. Εγώ συμμετέχω ως παίκτης για τρίτη φορά στον θεσμό και φέτος παρατηρώ ότι πρόκειται για την πιο δυνατή διοργάνωση. Οι ομάδες είναι πολύ καλές, έχουν δυναμώσει και η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Χαιρόμαστε τη συμμετοχή μας και το διασκεδάζουμε.”

Η ευχή από την Κρήτη θα μπορούσε να είναι ένα από τα κεντρικά σλόγκαν του θεσμού:

“Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή επιτυχία. Να απολαύσουν την αξία της διοργάνωσης γιατί σημασία έχει να χαρούν οι ομάδες την προσπάθεια τους.”

To iyouth αποφάσισε να υποστηρίξει το Total UNI-League και να συνδέσει το όνομά του μαζί του, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Total UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του EMF EURO 2016 (miniEURO μέχρι προσφάτως), Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x