Βόλεϊ

Πρόβλημα με Σάλμον

Η ατυχία χτύπησε για δεύτερη φορά τον Αμερικανό ακραίο του Ολυμπιακού, Ρίλει Σάλμον, που, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις θα βρεθεί εκτός γηπέδων για 4 με 6 εβδομάδες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συζητούν και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, αφού ο παίκτης δεν προλαβαίνει ούτε το Κύπέλλο, ούτε και τα play off.

Ο Σάλμον, που υπέστη κάταγμα στον καρπό του δεξιού χεριού υποβλήθηκε σε εγχείρηση το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να τοποθετηθεί ειδική λάμα στο χέρι του. Ο διεθνής άσος είχε τραυματιστεί στην αρχή της περιόδου στη μύτη και αναγκάστηκε τότε να αγωνιστεί με ειδική μάσκα. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του τελικού του Final Four του Top Teams Cup, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι σε μια προσπάθεια να βγάλει άμυνα. Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, όμως, οι Πειραιώτες περιμένουν την αναλυτική γνωμάτευση του γιατρού της ομάδας το πρωί της Πέμπτης, ώστε να αποφασίσουν την πιθανότητα αντικατάστασης του παίκτη.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την αντικατάστασή του είναι του συμπατριώτη του Μάρκος Μιλίνκοβιτς και κυπελλούχου Ελλάδας με την ΑΕΝ, Χόρχε Ελγκέτα, του Ισπανού Ράφαελ Πασκουάλ, του θεωρητικά καλύτερου βολεϊμπολίστα αυτήν τη στιγμή και του Βούλγαρου, Πλάμεν Κονσταντίνοφ, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας με 4 διαφορετικές ομάδες, μία από τις οποίες είναι και οι «ερυθρόλευκοι». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντίνος διεθνής, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο, γεγονός που καθιστά δύσκολο την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x