Την ήττα με 3-0 σετ (25-14, 25-17, 25-22, γνώρισε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία από την τουρκική Χαλκμπανκ, σε παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο βόλεϊ. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να σταθούν καλά στα δύο πρώτα σετ χάνοντας στα και με μεγάλη διαφορά, ενώ στο τρίτο παρά τη βελτίωσή τους δεν μπόρεσαν τελικά να το κάνουν δικό τους.
Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα, ο «Δικέφαλος του Βορρά», δυσκόλεψε πολύ το έργο του ενόψει της ρεβάνς, αφού θα πρέπει να νικήσει εκτός έδρας, αλλά και να πάρει το «χρυσό» σετ για να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.
Το δεύτερο ματς θα πραγματοποιηθεί στη γειτονική χώρα στις 18 Δεκεμβρίου.
ΠΑΟΚ (Κουτουλέας): Πλίκας 1, Κάσιας 7, Νομζάλου 4, Μέινβιλ 14, Χριστοφορίδης 6, Ντίνας 8, Γουίλερ (λ,75% ) Ωρολογάς 2, Χαριτωνίδης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






