Βόλεϊ

Αγκαλιά με το «θαύμα» η ΕΑ Πατρών!

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Τσάλεντζ Καπ των ανδρών στο βόλεϊ είναι η ΕΑ Πατρών, μετά τη νίκη της επί της Γαλατάσαραϊ με 3-0 σετ στην Πάτρα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, την Τετάρτη.

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Τσάλεντζ Καπ των ανδρών στο βόλεϊ είναι η ΕΑ Πατρών, μετά τη νίκη της επί της Γαλατάσαραϊ με 3-0 σετ στην Πάτρα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, την Τετάρτη.

Η πατρινή ομάδα δεν έχει προκριθεί ποτέ σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει στον επαναληπτικό αγώνα με την τουρκική ομάδα, την ερχόμενη Πέμπτη (19/2), αρκεί να κατακτήσει, μόνο, ένα σετ στην Κωνσταντινούπολη.


Τα σετ του αγώνα: 25-20, 25-19, 25-21

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ: Γκιούρδας 5, Γκιρτζίκης 10, Σάκι 9, Κόβατς 12, Ζέκοφ 5, Γιορντάνοφ 12, Δημητρακόπουλος (λίμπερο, 64%), Λαμπρόπουλος 1, Νοβότνι 3

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Ντε Λα Φουέντες 6, Ακσεκέρ 10, Ντογκάν 3, Πέζουκ 3, Καγίρ 9, Κρνιτς, Σαχίν (λίμπερο, 64%), Κανέρ, Κεμάλ 1


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Πατρινών, Γιώργος Χριστόπουλος, τόνισε πως: "Η αλήθεια είναι, ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα μας δίνει προβάδισμα για την επόμενη φάση, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή και στη ρεβάνς, που θα γίνει στην Τουρκία. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ, "κλείσαμε" τα ατού των Τούρκων και, από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα έγιναν εύκολα. Σήμερα, ξεκινάμε με διαφορετική εξάδα, πήγαμε πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν τον κόσμο, που γέμισε σήμερα το γήπεδο και μας έδωσε δύναμη".

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x