Βόλεϊ

Εκτός Χούντα-Κίτσιου

Οι Χούντα και Κίτσου αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Όπεν μπιτς βόλεϊ του Γκστάαντ της Ελβετίας , μετά την ήττα που γνώρισαν από τις Γερμανίδες Μπρινκ/Γιούριτς με 2-0 σετ (21-17, 21-8).
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι Χούντα και Κίτσου αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Όπεν μπιτς βόλεϊ του Γκστάαντ της Ελβετίας, μετά την ήττα που γνώρισαν από τις Γερμανίδες Μπρινκ/Γιούριτς με 2-0 σετ (21-17, 21-8).

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη το βράδυ θα γίνει η τεχνική σύσκεψη, από την οποία θα προκύψουν οι αντίπαλοι των Εθνικών ομάδων γυναικών που συμμετέχουν στο τουρνουά και μιλάμε για τα δίδυμα των Καραντάσιου/Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη/Κουτρουμανίδου.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν την Τετάρτη, όπως και τα προκριματικά των ανδρών με τη συμμετοχή και των Μιχαλόπουλου/Ξενάκη, Μπελιγράτη/Κουλιέρη από ελληνικής πλευράς.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x