Βόλεϊ

Νέα καριέρα για Μπρουκς

Δε θα συνεχίσει να φοράει σορτσάκι του βόλεϊ ο Φρέντι Μπρουκς. Ο Κουβανός διεθνής κεντρικός εγκαταλείπει την ενεργό δράση στα 35 του, ύστερα από δέκα χρόνια πετυχημένης πορείας με τον Ηρακλή, ξεκινώντας το κεφάλαιο προπονητική, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. Πλέον, ο Μπρουκς αναμένεται να αναλάβει βοηθός προπονητή, δίπλα στον νέο τεχνικό του «Γηραιού», Χάρι Μπρόκινγκ.

Δε θα συνεχίσει να φοράει σορτσάκι του βόλεϊ ο Φρέντι Μπρουκς. Ο Κουβανός διεθνής κεντρικός εγκαταλείπει την ενεργό δράση στα 35 του, ύστερα από δέκα χρόνια πετυχημένης πορείας με τον Ηρακλή, ξεκινώντας το κεφάλαιο προπονητική, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. Πλέον, ο Μπρουκς αναμένεται να αναλάβει βοηθός προπονητή, δίπλα στον νέο τεχνικό του «Γηραιού», Χάρι Μπρόκινγκ.

«Ολοκληρώνω την καριέρα μου στον Ηρακλή. Ολα αυτά τα χρόνια πέρασα πολύ καλά και έχω να θυμάμαι καλές στιγμές. Να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, αλλά και τους συναθλητές μου. Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Για μένα, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να σταθώ στο πλευρό του νέου προπονητή. Είμαι σίγουρος ότι, φέτος, θα καταφέρουμε πολλά», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Κουβανού σταρ, που συμπλήρωσε πως: «Ηταν για μένα, η στιγμή που περίμενα εδώ και πολλά χρόνια. Μετά από δέκα χρόνια προσφοράς, "κλείνει" για μένα το "κεφάλαιο" αθλητής και ξεκινάει το "κεφάλαιο" προπονητής. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Ολοκληρώνοντας, επισήμανε πως: «Καλύτερη στιγμή με τον Ηρακλή είναι το πρώτος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αγάπη του κόσμου και οι νέες φιλίες που δημιουργήθηκαν έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη μου. Από την άλλη, μια από τις χειρότερες είναι η δεύτερη θέση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα».

Ο αντιπρόεδρος του «κυανόλευκου» ΤΑΑ, Τάσος Αδαμίδης, επισήμανε πως: «Είναι μια συγκινητική μέρα για μένα. Μετά από δέκα χρόνια προσφοράς, ο Μπρουκς αλλάζει πόστο. Θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι, στο τέλος, θα τα καταφέρει. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε ότι ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που τιμά τα παιδιά της και τα στηρίζει με κάθε τρόπο. Ο Φρέντι ξέρει βόλεϊ και θα βοηθήσει τα μέγιστα».

Τέλος, το μέλος του ΤΑΠ, Γιώργος Μανωλόπουλος, αναφερόμενος στον παίκτη, τόνισε: «Οφείλουμε, εμείς σαν Ηρακλής, να τον ευχαριστήσουμε. Είναι από τους αθλητές που δίδαξαν βόλεϊ. Αν κάποιος γνωρίζει από το βόλεϊ, τότε καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με έναν από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει στο νέο του πόστο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x