Καταπέλτης ήταν ο Χρύσανθος Κυριαζής σε συνέντευξη που έδωσε στη «SportDay». Μεταξύ άλλων, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Αλέκου Λεώνη, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Ο 37χρονος άσος είχε μόνο αρνητικά σχόλια να κάνει για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. «Ο Λεώνης είναι μέτριος προπονητής και ακόμα πιο μέτριος άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει αναδείξει κανέναν αθλητή μέχρι στιγμής. Είναι φοβερά ανασφαλής και κομπλεξικός. Δεν προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία μαζί του, δεν το είχα ανάγκη. Άλλωστε δεν έχω μάθει να γλύφω εκεί που φτύνω» τόνισε χαρακτηριστικά.
Για την πρώην αλλά και για τη νέα του ομάδα, ο Χρύσανθος Κυριαζής είπε: «Ο Παναθηναϊκός είχε μίζερη χρονιά. Έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, γι’ αυτό χάρηκα που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Είχα προτάσεις από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και εκεί θα είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί είναι φερέγγυα ομάδα και έχει ραντεβού με τους τίτλους. Αν πάρουμε ξανά το νταμπλ και φτάσουμε μέχρι το φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουμε κάνει επιτυχημένη χρονιά».
Κούναρι, ο επόμενος!
Εν τω μεταξύ, ο Όλι Κούναρι θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο Φιλανδός άσος είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους «ερυθρόλευκους» και θα είναι ο τρίτος ακραίος που έρχεται στον Πειραιά, μετά τους Καλντέιρα και Κυριαζή. Ο Κούναρι , που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην πολωνική Όλστιν, δήλωσε πως προτίμησε τον Ολυμπιακό για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Πλέον, η διοίκηση των Πειραιωτών, έχει ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος στη θέση του ακραίου, για να μπορεί να δώσει τις βοήθειες που χρειάζεται ο Ιβάν Μίλκοβιτς.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






