Βόλεϊ

Έχασε η εθνική

Τη δεύτερή της ήττα, μετά από εκείνη της πρεμιέρας από τη Σερβία, γνώρισε η εθνική μας ομάδα βόλεϊ των παίδων στο πλαίσιο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Κάζανλακ της Βουλγαρίας, αφού έχασε από την Τουρκία με 3-1. Επόμενος στόχος πλέον η νίκη αύριο (24/7) με την Αλβανία -στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων- για να πάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την 5η θέση.

Τη δεύτερή της ήττα, μετά από εκείνη της πρεμιέρας από τη Σερβία, γνώρισε η εθνική μας ομάδα βόλεϊ των παίδων στο πλαίσιο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Κάζανλακ της Βουλγαρίας, αφού έχασε από την Τουρκία με 3-1. Επόμενος στόχος πλέον η νίκη αύριο (24/7) κόντρα στην Αλβανία -στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων- για να πάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την 5η θέση.

Τα σετ: 25-23, 19-25, 25-21, 25-19

Ελλάδα: Κουμεντάκης 14, Καλαϊτζής 7, Μιχαηλίδης 3, Δαλακούρας 14, Λέκκος 3, Μαργέτης 3, Κωνσταντινίδης (λ- 54%) / Παπαδόπουλος, Λιόντας, Τζιουμάκας 3

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x