Ολοένα και αυξάνονται οι διεθνείς στο «Σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία, όπου και συνεχίζεται η προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Τουρκία. Μαζί με τους Ρουμελιώτη, Κουρνέτα, Χριστοφιδέλη, Λάππα και Μπάεφ ενσωματώθηκαν οι Καριπίδης, Πανταλέων, Αρμενάκης, Ψάρρας και Κανέλλος, ενώ την Πέμπτη ο αριθμός των παικτών θα αυξηθεί στους 16. Μοναδικοί απόντες θα είναι οι Τζούριτς -λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα των εφήβων- και Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος είναι τραυματίας.
Σχετικά με την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ο νέος τεχνικός, Δημήτρης Καζάζης ανέφερε: «Ήταν δύσκολο μέχρι τώρα να γίνονται προπονήσεις μόνο με πέντε παίκτες, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις και πέρα από το κομμάτι της κούρασης, δεν παρουσίασαν άλλο πρόβλημα. Συνεχίζουμε πλέον με περισσότερους και τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σχεδόν πλήρεις».
Από πλευράς παικτών, δηλώσεις έκανε ο διαγώνιος και νέο απόκτημα της Ε. Α. Πατρών, Τόλης Αρμενάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην προετοιμασία της Εθνικής. Οι παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία δεν είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς που αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και θεωρώ ότι τώρα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Πιστεύω ότι ένας ρεαλιστικός στόχος της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι να περάσουμε από τους ομίλους και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ας γίνει αυτό με το καλό και έπειτα βλέπουμε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας υγιείς, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες της τελευταίας στιγμής και να πάμε στην Τουρκία αισιόδοξοι και δυνατοί».
Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






