Μετά την οριστική απόφαση πως το τμήμα βολεϊ του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Μετς, οι «πράσινοι» αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και το ρόστερ τους. Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου ακραίου, Γκιγιόμ Σαμικά. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας συμφώνησε να φοράει τα «πράσινα» για ένα χρόνο. Στον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ανανέωσε ο Αγκάμεζ. Λύση συνεργασίας με Στεφάνου.
Εκτός από το Γάλλο ακραίο, η ομάδα του Στέλιου Καζάζη απέκτησε για δυο χρόνια τον διεθνή Πολωνός πασαδόρος, Πάβελ Ζαγκούμνι. Όσο για τον Χριστοφιδέλη, ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
Ανανέωσε ο Αγκάμεζ
Ο Κολομβιανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Λίμπερμαν Αγκάμεζ ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.
Λύση συνεργασίας με Στεφάνου
Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Έλληνα λίμπερο, Γιώργου Στεφάνου, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






