Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της ξεκίνησε την Τετάρτη την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή στο Κατσάνειο. Ο Χάρι Μπρόκινγκ και οι παίκτες του «γηραιού» φάνηκαν έτοιμοι να βοηθήσουν τους «κυανόλευκους» να επιστρέψουν στους τίτλους, μετά την περυσινή αποτυχημένη χρονιά εντός συνόρων.
Ο Ολλανδός τεχνικός, μιλώντας στους παίκτες των Θεσσαλονικέων, τους ζήτησε: «Σεβασμό, εμπιστοσύνη και να είστε υπερήφανοι για την ομάδα στην οποία αγωνίζεστε».
Παρόντες στο γήπεδο ήταν οι: Κράβαρικ, Μπάρανεκ, Μπαμπαλιούτας, Χαριτωνίδης, Γκόρτσιανουκ, Χαραλαμπίδης, Κολτσιάκης, Παλέντζας, Γεωργιάδης, Νικήτας Εφραιμίδης, Σωτηρίου. Απόντες ήταν οι διεθνείς Προύσαλης, Κανέλλος, Γκασπαρίνι, Κραλ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη συμπρωτεύουσα ο Κάλα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






