Βόλεϊ

«Προκλητική η απόφαση του αθλητικού δικαστή!»

Προκλητική χαρακτήρισε την απόφαση του αθλητικού δικαστή να καλέσει τον Παύλο Κουζούνη σε απολογία, το μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατώρος, μιλώντας στο Novasports. Ο λίμπερο των Πειραιωτών φέρεται να είχε απρεπή συμπεριφορά στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (νίκη 3-2 για τους «ερυθρόλευκους»).

Προκλητική χαρακτήρισε την απόφαση του αθλητικού δικαστή να καλέσει τον Παύλο Κουζούνη σε απολογία, το μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατώρος, μιλώντας στο Novasports.

Ο λίμπερο των Πειραιωτών φέρεται να είχε απρεπή συμπεριφορά στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (νίκη 3-2 για τους «ερυθρόλευκους»). Μάλιστα στη φάση στην οποία πιθανολογείται ότι έκανε χειρονομία προς την εξέδρα των οπαδών του «τριφυλλιού» δέχθηκε αντικείμενο κάτω ακριβώς από το αριστερό του μάτι, με συνέπεια ο διαιτητής να διακόψει το ματς για λίγα λεπτά.

Στα αγωνιστικά, οι Πειραιώτες κέρδισαν με 3-0 σετ την ΕΑ Πατρών στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ των Ανδρών. «Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ πειθαρχημένα», επισήμανε ο τεχνικός των νικητών, Αντερς Κρίστιανσον, προσθέτοντας ότι «είμαστε εξαιρετικοί σε σερβίς, μπλοκ και άμυνα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης». Ο Σιμόν Τίσερ ήταν κατά γενική ομολογία ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης. «Ήμουν τυχερός, με “πήγε” το παιχνίδι», αρκέστηκε να πει για την απόδοσή του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x