Ουσία που συγκαταλέγεται στις απαγορευμένες ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του Κώστα Χριστοφιδέλη σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ούρων που του έγινε μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη τη Δευτέρα, όπως αναφέρει το «Goal». Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε σχετικά την διοργανώτρια αρχή και αυτή με τη σειρά της τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».
Ο 33χρονος διεθνής ακραίος είχε κάνει χρήση φαρμάκων την περίοδο που αντιμετώπιζε τραυματισμό στη μέση, αλλά σε αυτή την περίπτωση αν δεν έχει δηλώσει το φάρμακο που έπαιρνε απειλείται με τιμωρία αποκλεισμού (χωρίς να κινδυνεύει με κυρώσεις ο Παναθηναϊκός). Πλέον αναμένεται και η εξέταση του δεύτερου δείγματος και μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός λογικά δεν θα τον χρησιμοποιήσει, ώστε να μην έχει συνέπειες και η ομάδα.
Συνεπώς ο Χριστοφιδέλης δεν θα αγωνιστεί στον αποψινό δεύτερο αγώνα με τον Άρη στα Βασιλικά, από τον οποίο θα απουσιάσει για τους «πράσινους» και ο Βασίλης Μηνούδης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






