Τη συμπαράσταση των φίλων του βόλεϊ θα χρειαστούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών- γυναικών, που θα τεθούν αντιμέτωπες με τις ομάδες της Ιβηρικής χερσονήσου, Πορτογαλία και Ισπανία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λιγκ, διοργάνωση που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας.
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ θα αντιμετωπίσει την εθνική Πορτογαλίας το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή στις 8.30 μ.μ., ενώ η αντίστοιχη γυναικεία φιλοξενεί την Ισπανία στις 6 το απόγευμα, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται Σάββατο και το δεύτερο Κυριακή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ευρωπαϊκό Λιγκ ανδρών:
Σάββατο 3 Ιουλίου, 8.30 μ.μ. (ΕΤ-1): Ελλάδα Πορτογαλία
Κυριακή 4 Ιουλίου, 8.30 μ.μ. (ΕΤ-1): Ελλάδα Πορτογαλία
Ευρωπαϊκό Λιγκ γυναικών:
Σάββατο 3 Ιουλίου, 6 μ.μ (ΕΤ-1): Ελλάδα - Ισπανία
Κυριακή 4 Ιουλίου, 6 μ.μ. (ΕΤ-1): Ελλάδα - Ισπανία
* Την Παρασκευή στις 12 μ. θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΟΠΕ (ανοικτό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ, Σπ. Λούη), ενόψει των αγώνων του Ευρωπαϊκού Λιγκ, που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας. Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ελλάδας, αλλά και από την αντίπαλο των ανδρών, Πορτογαλία.
Επιμέλεια: Έφη Χρυσανθοπούλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






